30 mai 2019

Prima degustare profesională de vinuri de portofoliu din România

World of Wines (WOW) este un eveniment ce-și propune să omagieze portofoliul VINIMONDO de vinuri premium din toată lumea. WOW va fi prima degustare profesională a întregului portofoliu al unui importator din România și este o provocare pe care o îmbrățișăm cu inimile deschise și pentru că marchează 10 ani de la fondarea VINIMONDO. Va fi o adevărată plăcere să vă vedem la acest minunat eveniment!

Ce înseamnă "World of Wines"?

Mai mult

Numele evenimentului  "World Of Wines" este derivat din numele companiei noastre  "VINIMONDO" (care este literalmente tradus ca  "lumea vinurilor"), dar, mai important, numele evenimentului are în spatele lui un portofoliu ce cuprinde vinuri din întreaga lume: Europa, Lumea nouă, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă. Deci,  "World Of Wines" nu este doar un nume de marketing, este pur și simplu un nume corect, ce cuprinde vasta varietate de vinuri din ofertă. În prezent, VINIMONDO are peste 1.000 de etichete, capabile să satisfacă cele mai stringente solicitări ale clienților noștri și joacă un rol activ continuu în educarea atât a pieței, cât și a consumatorilor, cu obiectivul clar de a acoperi cele mai largi gusturi și bugete de pe piața din România.

WOWbyVINIMONDO

Când și unde

Mai mult

Ce moment mai bun pentru a avea un astfel de eveniment decât sfârșitul primăverii? Am ales data de 30 mai, într-o convenabilă zi de joi pentru un impact maxim, dar și pentru confortul dumneavoastră. Am analizat cu atenție toate celelalte evenimente majore de vin care au loc în 2019 pentru a evita suprapunerea, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de varietatea de etichete de vin prezente în degustare.
World of Wines by VINIMONDO va avea loc la Palatul Bragadiru, situat în inima orașului și având un uriaș patrimoniu cultural, care complimentează poveștile și istoria fiecăruia dintre vinurile din portofoliul nostru. Cu un eveniment plasat la sfârșitul primăverii, ne bazăm pe vremea bună.

Actualizări importante 

Toate informațiile de importanță majoră vor fi anunțate în această secțiune.

Mai mult

Ştiri recente

Chiar dacă evenimentul se termină la ora 19:00, WOW by VINIMONDO vă prezintă cu mare bucurie, începând cu ora 22:00, concertul URMA. Biletele la acest concert pot fi achiziționate separat de pe site-ul iabilet.ro

Parteneri

Sponsori

Sala Bragadiru

Mai mult