CELE MAI BUNE VINURI DIN LUME LA WORLD OF WINES by VINIMONDO (WOW 2024)
Singura degustare profesională de portofoliu din România

World of Wines (WOW) este singurul eveniment din România ce aduce sub același acoperiș cele mai bune vinuri din lume. Toate vinurile prezentate fac parte din portofoliul VINIMONDO, importatorul și distribuitorul numărul 1 de vinuri premium și superpremium din România. WOW va oferi clienților și posibilitatea de participare la Masterclassuri susținute de producători de renume, ocazie unică pentru iubitorii de vin din România.

Ce înseamnă "World of Wines"?

Mai mult
WOWbyVINIMONDO

Numele evenimentului  "World Of Wines" este derivat din numele companiei noastre  "VINIMONDO" (care este literalmente tradus ca  "lumea vinurilor"), dar, mai important, numele evenimentului are în spatele lui un portofoliu ce cuprinde vinuri din întreaga lume: Europa, Lumea nouă, Statele Unite, Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă. Deci, "World Of Wines" nu este doar un nume de marketing, este pur și simplu un nume corect, ce cuprinde vasta varietate de vinuri din ofertă. În prezent, VINIMONDO are peste 700 de etichete, capabile să satisfacă cele mai stringente solicitări ale clienților noștri și joacă un rol activ continuu în educație, atât a pieței, cât și a consumatorilor, cu obiectivul clar de a acoperi cele mai largi gusturi și bugete de pe piața din România.

Când și unde

Mai mult

Evenimentul va avea loc în ziua de joi 30 mai 2024, iar programul va fi între orele 10:00 și 20:00. Masterclassurile vor fi suținute de următorii producători de vinuri: Champagne Billecart-Salmon, Vieux Telegraphe & Brunier, Christian Moreau, La Scolca, Mastroberardino, Ornellaia, Pascal Jolivet, Joh. Jos. Prum și Vietii. La acestea, se adaugă și masterclassul recurent (5 intervale orare diferite RIEDEL) al celui mai prestigios producător de pahare și decantoare din cristal premium și super premium din lume.

World of Wines by VINIMONDO va avea loc la Palatul Bragadiru, situat în inima orașului și având un uriaș patrimoniu cultural, care complimentează poveștile și istoria fiecăruia dintre vinurile din portofoliul nostru.

Actualizări importante 

Toate informațiile de importanță majoră vor fi anunțate în această secțiune.

Mai mult

Ştiri recente

Pentru informații detaliate despre fiecare dintre vinurile disponibile în timpul evenimentului, vă rugăm să descărcați și versiunea electronică a broșurii.

Mai mult

Parteneri

Sponsori

Sala Bragadiru