Vizitatori

Informații pentru vizitatori:
Tot ce trebuie să știți despre WOW by VINIMONDO 2024!

Palatul Bragadiru - 30 mai 2024

Parteneri

Începând cu 2 aprilie, următorii parteneri și-au confirmat participarea la eveniment. Vă rugăm să consultați mai jos lista alfabetică a producătorilor.

Vă rugăm să rețineți că lista este dinamică.

Mai mult

Loc, Acces și Program

Biletele sunt disponibile pentru cumpărare (vă rugăm să consultați meniul de sus), iar accesul pentru public începe la ora 10:00 și se încheie la ora 20:00 (ultimul acces la ora 17:30), cu 10 ore de degustare de vinuri fantastice.

O hartă cu toți producătorii, inclusiv zona liberă pentru degustare (Free Tasting Area), va fi disponibilă înainte de eveniment și, pentru confortul dumneavoastră, va putea fi descărcată de pe site.

Pentru informații detaliate despre fiecare dintre vinurile disponibile în timpul evenimentului, vă rugăm să descărcați și versiunea electronică a broșurii.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro

Bilete WOW

Biletul vă asigură accesul la degustarea tuturor vinurilor din portofoliu, selectate pentru WOW 2024. După ce ajungeți la eveniment, biletul vă garantează automat următoarele:

Un pahar din cristal RIEDEL Mise En Place, pe care vă rugăm să îl lăsați la finalul evenimentului în locurile special amenajate;
Un exemplar al broșurii WOW 2024, în care puteți găsi informații despre toate vinurile selectate;

Acces la toate standurile producătorilor prezenți la WOW 2024;
Acces în zona liberă pentru degustare (Free Tasting Area), unde puteți degusta întreaga gamă de vinuri selectate, dar nereprezentați de producători la WOW 2024.

Odată ajunși la Palatul Bragadiru, accesul se face după ce reprezentanții noștri vă vor marca încheietura cu o ștampilă fluorescentă. Aceasta vă permite să intrați și să ieșiți din eveniment ori de câte ori doriți.

Biletele pot fi achiziționate de aici.

Cumpără

RĂCORITOAREMÂNCARE ȘI BAR

În timpul evenimentului, puteți achiziționa răcoritoare, gustări și sandviciuri, precum și cafea illy din locurile special amenajate de NOUA Bucătărie românească și Chef Alex Petricean sau Palatul Bragadiru. Poziționarea barului este accesibilă, iar oamenii noștri vor fi mai mult decât fericiți să vă ajute.

BROȘURA WOW 

Veți primi o copie a broșurii WOW 2024 după ce ajungeți la eveniment. Broșura conține informații despre toate vinurile prezentate la WOW 2024. Cu toate acestea, dacă doriți să descărcați o copie digitală a broșurii, o puteți descărca aici.

arrow_right_alt

CONTACTE ȘI INFORMAȚII DE URGENȚĂ 

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la wow@vinimondo.ro și cineva din echipa noastră vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm să rețineți că în timpul evenimentului serviciile de sănătate de urgență vor fi furnizate la fața locului de o ambulanță BGS. În caz de urgență, vă rugăm să contactați cel mai apropiat membru al echipei, care va purta ecuson  "WOW by Vinimondo".

PROGRAM WOW 

Apăsați butonul “Mai mult” pentru a descoperi programul pe care vi l-am pregătit.

Mai mult